دانلود مقاله اقدام پژوهی چگونه توانستم یادگیری جدول ضرب را با کارت بهبود بخشم؟
مقاله اقدام پژوهی چگونه توانستم یادگیری جدول ضرب را با کارت بهبود بخشم؟
چکیده :
ریاضی و حل مسائل مربوط به آن همیشه یکی از معماهای مشکل برای دانش آموزان پایه ابتدایی به شمار می رود و زنگ ریاضی آنچنان برای بچه ها خوشایند نیست.
یادگیری جدول ضرب در پایه سوم از مشکلات همیشگی معلمان خصوصاً معلمان چند پایه بوده و هست و اغلب همکاران به دلیل کمبود وقت و مشکلات دیگر کلاس های چند پایه یاددهی ضرب را حفظ آن تلقی کرده و با برگه ای (روی آن ضرب های تدریس شده توسط معلم) آن ها را به حیاط می فرستند تا بچه ها ضرب های خوانده شده را حفظ ۸۴) با مشاهده وضعیت حل مسائل ریاضی پایه های چهارم و پنجم توانستم با کمک اولیاء و – کنند . ولی من.امسال ( ۸۵
دانش آموزان و اطلاعات علمی همکاران گرامی و مجلات رشد و… از وسایل ساده و دور ریختنی راه جدیدی برای یادگیری ضرب پیدا کنم و بچه ها با استفاده از کارت هایی که روی آنها عدد و علائم ریاضی نوشته شده بود با هم بازی کرده و تمامی ضرب های لازم را یاد بگیرند.علاوه بر پایه سوم دو پایه ی دیگر(چهارم و پنجم در کلاس) گاهی با اینها همبازی شده و مسابقه ای بس هیجان انگیز را برپا می کردند و برای این بازی حنماً باید جدول ضرب را در ذهن خود مرور می کردند تا بتوانند برنده این بازی شوند.
مقدمه :
ریاضی و چهار عمل اصلی مربوط به آن همیشه مورد نیاز زندگی روزمره ما است و یادگیری این چهارعمل در دوره دبستان امکان پذیر می باشد.
یادگیری ضرب و جدول مربوط به آن در پایه سوم ابتدایی اتفاق می افتد که اگر کسی در یادگیری آن دچار مشکل شود تقریباً تا آخر عمر گرهی باز نشده در زندگی او میافتد که همیشه در برخورد با مسائل ریاضی مجبور می شود با کمی مکث این مسئله را حل نماید و اگر این یادگیری ها با لذت همراه باشد به عنوان خاطره ای جالب و به یاد ماندنی در ذهن دانش آموزان می ماند و چیزی که با خاطره همرا باشد از یاد نمی رود چه بسا دانشمندانی که با بازی علمی را آموخته اند و بعد از مدتی با یادآوری آن خاطره ها به آن مقام نائل آمدند و چه بسیار همکارانی که با استفاده از وسایل بسیار ساده و روش های آسان توانسته اند مطالب را بصورت عمیق و فراموش نشدنی به دانش آموزان یاد دهند. پس یادگیری همیشه با یک روش امکان پذیر نیست و بهتر است با توجه به زمان و مکان و خصوصیات منطقه ای و… دانش آموزان را تربیت کرده و با زبان خود آنها بازی با تدریس را بصورت عملی انجام داد….
دیدگاه ها